Wat anderen zeggen over Kasper Bouw

Bedankt voor uw bezoekje!

Zowel hier op de website als op Google kun je recensies lezen en schrijven. 

 

Commentaren: 8
 • #8

  Fam vd Woude (dinsdag, 15 augustus 2023 10:53)

  Bedankt Kasper voor het realiseren voor onze aanbouw! Fijn dat je meedacht in de realisatie, maar ook dat je flexibel was in de uit te voeren werkzaamheden, zodat wij zelf het installatie-en loodgieterswerk konden uitvoeren! Zonder de goede samenwerking en afstemming was dit niet mogelijk geweest! Kortom: zoek je iemand die je verbouwing kan realiseren en communicatief, kundig, flexibel en fijn in omgang is en zijn afspraken meer dan waar maakt, zouden wij zeggen: zoek niet verder!

 • #7

  Spijkerman (woensdag, 04 mei 2022 21:21)

  Kasper is bij ons verder gegaan met verbeteren van de woning. De gevel is bekleed met Keralit, nieuwe dakramen, kunstof draaikiep raam in de zijgevel en het toilet is helemaal vernieuwd.
  Al met al een hele upgrade van onze woning met dank aan Kasper.
  Hij denkt goed mee, bedenkt oplossingen en is erg prettig in de omgang. Hij weet wat hij doet en hoe hij iets moet doen, hij kan dit ook prima uitleggen mocht iets niet duidelijk zijn.
  Wij zijn erg blij!!

 • #6

  Spijkerman (vrijdag, 02 juli 2021 23:09)

  Bij ons heeft Kasper de badkamer gerenoveerd.
  De basis wat je niet ziet aan een badkamer besteed Kasper heel veel aandacht aan. Alles wat voor de tegel zit is te vervangen wat er achter zit niet. Hij werkt super netjes, stoft zelfs de trap elke dag af. ( ook al zeg je dat het niet hoeft).
  Elke dag weer blij met onze badkamer.
  Kortom Kasper in het kort: punctueel, denkt mee, perfectionist, netjes werken en opruimen, prettig in de omgang.
  Wat ons betreft mag hij zijn 5 sterren op de bus inkleuren�

 • #5

  M Doorn (dinsdag, 24 november 2020 12:58)

  Kasper heeft bij ons de nieuwe aanbouw (erker) verzorgd.
  Kasper denkt goed mee, werkt hard, netjes, schoon en is een prettig persoon om over de vloer te hebben. Absolute aanrader, is zijn sterren op de bus meer dan waard.

 • #4

  Fam. Slootweg (dinsdag, 22 september 2020 20:45)

  Kasper heeft onze kozijnen met enkel glas vervangen voor dubbel glas. Prettig hoe hij meedacht in onze wensen. Hij heeft net werk afgeleverd. We zijn erg tevreden. Bedankt.

 • #3

  Bastiaannet (maandag, 25 mei 2020 19:42)

  Kasper heeft bij onze nieuwbouw woning het timmer werk verricht zoals een veranda een luifel bij de voordeur en boeidelen geplaatst en andere diverse klussen. Ik vindt Kasper een goud eerlijk en ontzettend prettig om mee samen te werken. Het timmer werk is van zeer hoge kwaliteit, kortom wij zijn super tevreden met het werk van Kasper.

 • #2

  Janneke Klaver (maandag, 24 februari 2020 20:12)

  Kasper heeft de afgelopen maanden gewerkt aan de renovatie van een studentenhuis met meerdere badkamers, keukens, wasruimten etc.
  Alles gesloopt en volledig vernieuwd met een prachtig resultaat.
  Hij is vakkundig op meerdere gebieden, betrouwbaar, denkt goed mee, komt zijn afspraken na, is heel behulpzaam, erg vriendelijk, werkt super netjes, kortom een échte vakman!

 • #1

  Fam. Gmelich (vrijdag, 19 april 2019 17:32)

  Bij ons heeft Kasper meerdere klussen gedaan waaronder stucen over tegels in keuken en badkamer. Daardoor zijn de ruimtes ontzettend opgeknapt en daardoor is voor ons de waarde van onze woning absoluut gestegen.
  Nog iedere dag blij mee.

  Niet geheel onbelangrijk: Kasper is een fijn persoon om in je huis te hebben, luistert naar wat je wil en geeft goede raad. Wij raden Kasper Bouw aan.

In het nieuws

Hasselt Actueel heeft een mooi artikel uitgegeven over Kasper Bouw.

http://www.hasseltactueel.nl/2019/05/01/kasper-bouw-allround-in-aanbouw-verbouw-en-meer/