TINY HOUSE BOUW

KLEIN WONEN

Tiny House Demo model
Tiny House Demo model

U bent geïnteresseerd in klein wonen en overweegt misschien wel om een tiny house te kopen? 

 

Dan bent u op het juiste adres, want binnenkort lanceren we veel meer informatie over ons aanbod op het gebied van klein wonen in een Tiny House en kunnen we u zelfs verwelkomen in ons Tiny House Demo Model.

 

De laatste hand wordt gelegd aan het exterieur!


COMPACT - COMPLEET - COMFORTABEL WONEN


Dat is wat je van ons Tiny House kunt verwachten; compact, compleet en comfortabel wonen!

 

En dat alles in overleg met u als klant, want uiteindelijk beslist u zelf hoe compact, compleet en comfortabel u wonen wilt. 

 

Maar dat is nog niet alles, want uiteraard streven we naar milieuvriendelijk bouwen, betaalbaar wonen, mogelijkheden om geheel of gedeeltelijk zelfvoorzienend te leven en uiteraard zijn de Tiny Houses verplaatsbaar. Ook hierin kunt u uw wensen kenbaar maken. 


DEMO TINY HOUSE


Tiny House - Kasper Bouw
Tiny House - Kasper Bouw

Momenteel wordt er achter de schermen hard gewerkt aan een prachtig demo model die we gaan gebruiken om u te laten zien wat er allemaal mogelijk is. Vanuit die positie kunnen we u beter helpen om de woning te bouwen die bij u past.

 

We laten u graag deze sneak preview van ons Tiny House zien. De laatste hand wordt gelegd aan het exterieur van het Tiny House demo model en vervolgens kunnen we in gaan richten zodat u een goed beeld heeft van de leefruimte van dit Tiny House. 

 

We kunnen haast niet wachten, zo enthousiast zijn we over het hoge wooncomfort en de ruimte binnen!

 


TINY HOUSE - BOUW IN FASES


Een Tiny House bouwen met als doel het comfort te bieden die een stenen woning je bieden kan... dat werd ons doel. Onze missie.

 

Hier een impressie van de stappen die we genomen hebben. Iedere stap nam een keuze met zich mee en iedere keer kozen we voor de beste optie die er was om wooncomfort hoog te houden met bewuste materiaalkeuze.

 

Een huis voor het leven! Een huis dat vriendelijk is voor het milieu! Een huis waar je wonen wilt!

 

Zodra het demo model klaar is,  zijn we er ook klaar voor om u te ontvangen. 

Dus heel graag tot ziens.

 

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen, dan kunt u zich heel gemakkelijk aanmelden door uw emailadres in het contactformulier achter te laten. 

U krijgt dan een update zodra we het demo model lanceren.

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.