Tiny House Bouw


Compact, compleet en comfortabel wonen in een Tiny House


Tiny House Nederland
Tiny House Demo Model

Je bent geïnteresseerd in klein wonen en overweegt om een tiny house te kopen of een vakantiewoning of mantelzorgwoning te laten bouwen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

 

Dit is wat je van onze Tiny Houses kunt verwachten; compact, compleet en comfortabel wonen! 

 

En dat alles in overleg met jou als klant, want uiteindelijk beslis je zelf hoe compact, compleet en comfortabel u wonen wilt.  

 

Uiteraard streven we naar milieuvriendelijk wonen en een lange levensduur van de woning, betaalbaar wonen, mogelijkheden tot geheel zelfvoorzienend leven en kunnen we verplaatsbare woningen realiseren.

 


Tiny House laten bouwen


Ieders persoonlijke woonwensen zijn anders.

Verbonden aan jouw leven,

wat jij belangrijk vindt,

wat jij nodig hebt

en mooi vindt.

 

Dat is het mooie van de hele filosofie achter een Tiny House. 

Tiny House Bouw

Tiny House Woonidentiteit


Juist als je klein gaat wonen, komt het er op aan dat je huis precies bij je past.

Huis op maat

Zowel het exterieur van het huis als de indelingen van de leefruimtes zijn zo persoonsgebonden en daar heb jij vast al ideeën over.  Daarom bouwen we graag jouw kleine huis op maat. Jouw woonwensen en onze bouwkennis komen samen. Heb je al een ontwerp? Daar zijn we benieuwd naar en bouwen met aandacht aan jouw Tiny House, mantelzorgwoning, vakantiewoning of misschien wel jouw atelier.

 

Demo-model

Uiteraard is een identiek Tiny House zoals ons demo-model ook voor jou te bouwen! Hier lees je meer over de bouw, foto's en de specificaties van ons Tiny House Demo Model

 

We geven je graag een rondleiding in ons Tiny House. Deze mogelijkheid bieden we aan omdat we begrijpen dat het soms heel lastig kan zijn om keuzes te maken en om te weten wat je echt belangrijk vindt. Er is zoveel om uit te kiezen; van indeling tot aan materiaalgebruik, van afmetingen tot aan glaskeuzes. We nemen je graag mee!

 

Casco Tiny House

Tiny Houses bouwen we op maat en dat kan ook betekenen dat je zelf een groot deel van je huis vervaardigen wilt. Heel begrijpelijk. Zo kunnen we bijv. een wind en waterdicht huis bouwen zodat jij het huis op jouw kavel kan gaan afwerken. 


Tiny House laten bouwen door Kasper Bouw


Wat kun je verwachten als je een Tiny House laat bouwen door Tiny House Kasper Bouw?

 

Tiny House op maat:

Graag ontmoeten we elkaar bij het demo-model om jouw wensen te bespreken want het wordt jouw huis. Mocht je nog geen ontwerp hebben, is het namelijk heel fijn om ruimtes te ervaren en de mogelijkheden die we bieden te laten zien. Al pratende vormt jouw huis zich vanzelf die we dan verder kunnen uitwerken.

 

Als je al een ontwerp in handen hebt, dan spreken we die door zodat wij een compleet beeld krijgen van je ideeën en kunnen we jou een compleet beeld geven wat wij kunnen betekenen in de bouw van je tiny huis.

 

In ieder geval gaan we samen kijken naar het huis wat precies bij jouw leven gaat passen. Een Tiny House op maat!

 

Compact:

Circa 30 m2, maar daarin zijn veel mogelijkheden. Het is maar net hoe compact jij leven wilt en compact hoeft zeker niet klein, krap of claustrofobisch aan te voelen! In ons demo-model zul je ervaren wat ramen, licht en hoogte in een ruimte doen.

 

Compleet:

Alles wat je nodig hebt zit er in en is aan te passen aan de wensen van de klant. Een Tiny House is misschien klein, maar het is een volwaardige woning!

 

Comfortabel:

Het streven is om de voorgeschreven isolatiewaarden te overtreffen. In essentie bouwen we volgens bouwbesluit wat gelijk staat aan een aangenaam omgevingscomfort.

 

Milieuvriendelijk:

Door gebruik te maken van goede isolatie i.c.m. de geringe inhoud van het Tiny House is er weinig gebruik van energie nodig. 

 

Duurzaam:

Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van materialen waarbij rekening gehouden met de levensduur van materialen op zeer lange termijn. 

 

Zelfvoorzienend:

We passen moderne technieken toe zoals zonnepanelen en warmtepomp en zonder gasaansluiting. De mogelijkheid is er om geheel zelfvoorzienend te zijn. Wij denken daar graag in mee.

 

Betaalbaar:

Wonen zonder hypotheek? Dat zou goed mogelijk zijn met het aanschaffen van een Tiny House door ons vervaardigd. Ook de woonlasten zijn enorm laag door alle zuinige voorzieningen en isolatiewaarden.

 

Verplaatsbaar:

Ons Tiny House Demo Model is een zo ruim mogelijk Tiny House en toch verplaatsbaar zonder gebruik te hoeven maken van aangepast vervoer. Een dieplader achter de trekker is het enige wat nodig is om dit minihuis op wielen te verplaatsen. Zo zijn er tal van mogelijkheden om een verplaatsbaar Tiny House te maken. 

 

Met zorg en aandacht gebouwd:

Niet geheel onbelangrijk is natuurlijk hoe je huis gebouwd wordt! Naast een solide constructieve bouw is er ook oog voor details en nette afwerkingen zodat jij volop kunt genieten van je huis.

 

 


Tiny House Bekijken


Nieuwsgierig geworden naar de bouw van ons demo model? Check het hier!

 

Of op zoek naar een Tiny House bouwer? 

Bel of mail ons dan even voor een afspraak en maak kennis met één van onze mensen!

info@kasperbouw.nl

06 - 40 999 170

 

 

Kasper Würsten bouwt Tiny Houses op maat
Kasper Würsten - Tiny House Bouwer
Cees Würsten bouwt Tiny House
Team achter Tiny House Kasper Bouw - v.l.n.r.: Jenneke Gmelich - initiatiefnemer, socials en website. Annemieke Würsten - Administratie. Cees Würsten - ontwerper en bouwer Demo-Model, specialist techniek.